Diskuse

Iva Radulayová a její videa o partnerských vztazích. Recenze

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chce to trochu brát s rezervou všechno. Je dobré mít na paměti, že každý člověk je originál a má svůj vývoj v naší realitě. Takže i Iva si prochází vývojem a přitahuje si na terapii takové lidi, kteří potřebují něco s ní (u ní) vyřešit.

Ne, žena není temnota a muž není světlo. To jsou zavádějící pojmy. Žena je v podstatě tvořitelkou s vlastním vesmírem a obrovskou silou, jako slunce. Jakápak temnota, když v ženě roste nový život? Víte, co to stojí energie? Žena vládne obrovskou silou, kterou muži odedávna respektovali, ale také se jí bály. Proto takové svazování ženských svobod, inkvizice, patriarchát a dodnes trvající podřazenost v arabských zemích.

Muž také není temnota. Muž energii ženě předává a pokud je žena správně naladěná, pak tu jeho energii pročišťuje a vrací mu ji. Žena potřebuje pocit ochrany a sounáležitosti s daným partnerem a on je zase ten, který by měl umět ženu utěšit v jejích strastech a dát ji najevo svou náruč a ochranu. Je to symbióza. Je to Jing a Jang, ale rozhodně ne světlo a temnota.

Jsme to, co si programujeme vlastním myšlením a přitahujeme si pak tohoto podle intenzity k tomu naladěných myšlenek. Lidově se tomu říká - "plnění přání". "Přání" je v podstatě absolutně cokoliv, na co dostatečně dlouho zaměříme určitý tok myšlenek. Je úplně jedno, jestli je to negativní, nebo pozitivní. Prostě myšlenka = energie = realizace. Takže pokud si říkáme, že - jsme chudí / máme málo peněz / peníze kazí charakter / jsme nemocní / máme se špatně / jsme žena, takže jsme temnota - pak se nám to postupně splní. Platí pravidlo, že "každé přání se bohužel splní."

Takže vaše modré věty jsou na místě. Reagoval bych stejně. Někdo to potřebuje vzít cestou přes sebeobětování se - tedy "procházím si útrapami, protože mě to posiluje a otevírá obzory" a někdo to zase bere jinak, tedy - "jsem šťastný, zdravý, mám báječného partnera/partnerku, máme hodně peněz, umíme si užívat života a to mi otevírá obzory". Každému tedy, co jeho jest.

0 0
možnosti